Prelude to nöje: 5 delar av kroppen, som också älskar tillgivenhet

Musklerna i kinderna placerade på sidorna av munnen, – en vacker fält för stimulering under en kyss. Detta område är mycket lyhörda för beröring, men ofta glömmer bort det, med fokus på läpparna själva. Genomför kudden av tummen runt munnen (som om du sätter läppenna) – och du kommer att känna lungan, nästan svettig spänning.

Under en kyss, behöver du inte slicka sitt område runt munnen, kommer det att se konstigt. Kyssa honom, som vanligt, och sedan tillbringa tygeln av tungan på gränsen till sin överläpp. Ta bort – och spela honom igen, efter att ha tillbringat på gränsen av den undre läppen. Han kan göra detsamma.

Plötsligt: ​​bröstvårtor

Spelet med dessa platser är oerhört https://effedimeccanotek.it/heald-frames/ viktigt i ett bra förspel, även om det verkar för er att det är för. Män relaterar till deras bröstvårtor ännu kallare, inte ens misstänka vad potential gömd i det här erogen zon.

Att visa honom allt detta, spendera på hans bröstvårtor, något soking dem, turnerade – i allmänhet, gör allt så att de härdar. Kanske inte direkt, men ni båda gillar detta spel.

Nedre nacke

Hela zonen mellan hakan och axlarna är en erogen zon, men det finns en slags “topp” på den, där nacken går in i bröstet. Huden här är lite tunnare, många nervösa ändelser, så förnimmelser är mycket starka. Kort sagt, tryck på varandra i detta område är mycket trevligt!

Så kyssa dig det i nacken uppifrån, håller kuddar av stora och långfingret från axeln till fördjupning på halsen – lätta cirkelrörelser. Sedan kysser denna webbplats värmer det med min andedräkt. Kombinationen av värme och beröring slappnar kroppen och exciterar. Och om han rör denna plats på din kropp, kommer hela halsen och bröstet blir mer känslig, och du kommer att få roligare.

Platsen mellan de nedre revbenen och höfterna är full av nervösa ändar och stimulerings sänder spännande pulser följaktligen i din klitoris och dess penis. Detta beror på att aktiveringen av musklerna i bäckenet.

Här kan du trycka mer än på andra webbplatser. Utgå från den ena sidan, omedelbart under bröstet, gradvis flytta ner, gå sedan till nästa plats. Du kan röra fingrarna, kan du – läppar, som du gillar både mer.

Bakre ytan av höfterna

Detta är en av de mest känsliga delar av kroppen, eftersom höft-spåret nerv hålls här. Det är bättre att lämna den till efterrätt, flytta ner kroppen. Starta lätt att andas detta område som fuktats i ett finger i saliv (det förbättrar stimulering), sedan upprepa banan språket flytta nedifrån och upp. Titta på hans reaktion, det finns smärta.

Andning från att röra denna region, och bäckenet musklerna börjar krympa – betyder det att allt är korrekt. Nöje till er båda!